۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۴

مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان:

سرشماری «هوبره» در شهرستان خاش آغاز شد

سرشماری «هوبره» در شهرستان خاش آغاز شد

زاهدان - مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: سرشماری هر ساله «هوبره» یکی از راه های پایش جمعیت این گونه در معرض خطر انقراض به شمار می رود.

وحید پورمردان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سرشماری هر ساله هوبره یکی از راه های پایش جمعیت این گونه در معرض خطر انقراض به شمار می رود.

وی افزود: آگاهی از جمعیت و پراکندگی گونه های در معرض خطر انقراض تاثیر به سزایی در نحوه حفاظت از زیستگاه ها و جلوگیری از انجام تخلفات داشته و به تبع آن در رسیدگی به وضعیت گونه و جلوگیری از انقراض آن کمک شایانی به حفاظت از محیط زیست می کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان ادامه داد: بدین منظور هر ساله سرشماری گونه هوبره در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان انجام می شود که  طبق  برنامه زمان بندی،  شرایط جوی و جغرافیایی منطقه معمولا همه ساله در فصل پاییز انجام می شود.

وی تصریح کرد: هوبره از جمله پرندگان در معرض خطر انقراض و از پرندگان بومی و مهاجر مناطق بیابانی ایران به ویژه سیستان و بلوچستان است که نسل این پرنده به علت شکار غیر قانونی و خشکسالی در حال انقراض است و براساس قوانین بین المللی و کشور هرگونه صید، زنده گیری، خرید و فروش و شکار آن جرم محسوب می شود.

کد مطلب 4482348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha